Iets Extra's?

U wil uw receptie / feest iets extra's geven?

Quality Bubbles kan uw receptie, verjaardagsfeest, kommuniefeest ea. opvrolijken door het schenken van kwalitatieve champagnes tegen een ongelooflijke prijs en dit vanaf 20 personen.  Onze champagnereceptie kan je al vanaf 25 Euro / pp. per uur boeken in combinatie met een lekker hapje, de vermelde prijs is inclusief bediening (minstens 2 uur te boeken).  Wij werken samen met onze partner www.traiteurtiptop.be indien u gebruik wenst te maken van uitgebreide recepties met lekkere hapjes, foodtruck etc.  Maw. Quality Bubbles gaat verder dan ....  Uiteraard denken wij ook aan de mensen die niet gek zijn op bubbels, dan kunnen wij alles opluisteren met aangepaste dranken en wijnen! Neem contact op met ons voor meer info!


U organiseert een evenement en u wil schitteren?

Wij beschikken ook over een food-truck "MARIE" in samenwerking met www.retro-food.be .  Maw u kan uw evenement opluisteren met Champagne maar ook met een authentieke foodtruck.

Daarnaast werken wij ook samen met onze "zingende ober" die uw evenement kan opluisteren met leuke / grappige liedjes en zelf de glaasjes ronddraagt!  Voor meer info, klik op deze link.


Champagne met je eigen naam op de etiket?

U wil uw klanten, bezoekers, gasten plezieren met een lekkere champagne? Maar u wil er een bijzondere toets aangeven?  Bij Qu'B kan je je champagneflessen laten personaliseren.  Met je eigen logo? Bedrijfsnaam? of andere leuke bedrukking op de etiket?  JA, dit kan bij Qu'B.  Neem contact met ons op voor meer informatie.  


Mooie Geschenkverpakkingen

Een geschenk zonder verpakking is geen geschenk vinden we bij Qu'B.  U kan bij ons mooie geschenkverpakkingen aankopen om je champagne flessen in luxe te overhandigen!  Meer info? klik hier. 


Op zoek naar flesjes van 0.20 l of 0.375 l?

U bent op zoek naar flesjes met kleinere maatinhoud om weg te schenken aan uw klanten?

Bij Qu'B vindt u de scherpste prijs en zeer ruim aanbod in deze volume inhoud! Aarzel niet ons te contacteren!


Op zoek naar nog iets anders?

U wil thuis een degustatie organiseren?
U hebt een evenement (particulier of uw bedrijf) en u wil exclusieve champagne schenken, wij geven u een all-in prijs / persoon!
Meer info? Klik hier en vul ons contact formulier in!